Drumstation

Plus Drummer gehoord

Vandaag hadden we een heuse foto shoot met Albert Rooijakkers ‘in da house’.

Albert speelt al heel wat jaren drums in locale bekende bands in de regio Eindhoven. Zo was hij jaren de drummer van Fancy, een allround band en momenteel drumt Albert weer bij de Jersey’s, een sixties band waar weer nieuw leven in geblazen werd. Binnenkort zal hij weer te horen zijn tijdens het “Back To The Sixties Festival in Eindhoven. Het zal je niet verbazen dat hij zich enorm thuis voelde op deze Ludwig Epic Series. Precies de juiste set voor de foto.

Het ouderen blad Plus Magazine (www.plusonline.nl/PlusMagazine) heeft een interview met Albert afgenomen waar deze foto bij wordt gepubliceert. Daarin vertelt Albert over zijn ervaring met het drummen op wat gevorderde leeftijd en welke problemen of obstakels hij daar eventueel bij tegenkomt. Zo heeft hij bijvoorbeeld in de loop der jaren een gehoorbeschadiging opgelopen. In het dagelijkse leven, dus ook tijdens het drummen, heeft Albert in beide oren een gehoor apparaat en na zijn zeggen in alle tevredenheid.

Tegenwoordig hebben we goede oplossingen om de oren te sparen. Vraag gerust naar de mogelijkheden als je er oren naar hebt… je hebt er in de regel maar twee…

1 gedachte over “Plus Drummer gehoord”

 1. Albert Rooijakkers

  Hoi Jan,

  Leuk artikel,ook al een aantal reacties op gehad,positief!
  Nogmaals dank voor je gastvrijheid om dit projektje mogelijk te maken.

  Muzikale groet,
  Albert

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
Scroll naar boven
Scroll naar top