Drumstation

Drumlessen

Vragen?

Neem direct contact op

DRUMLES in Eindhoven en Online

To The Point:

  • les 40 min <21jr € 25,-
  • les 40 min >21jr € 30.25
  • betaling maandelijks vooraf
  • 1 maand opzegtermijn
  • korting Drumstation webshop
  • gratis proefles

ACTUELE LES AGENDA:

Vaste lestijden tussen 15:00u en 19:00u.

Voor iedereen weggelegd...

De vergelijking met bijvoorbeeld voetballen is snel gemaakt: Als je in staat bent om tegen een bal aan te schoppen dan kún je voetballen. Of je een Cruijff, Maradona, Pele of Messi wordt is nog maar de vraag maar moet dat? Zelfs met beperkingen in brede zin is drummen mogelijk. Hoe dan ook kun je heel veel plezier beleven aan een super gave bezigheid.

Dat lukt me nooit...

"Met de ene hand wat anders doen dan de andere en dan ook nog met de voeten andere dingen doen..." Meestal hoor je dat van volwassenen en dan zeg ik vaak: Weet je nog de eerste auto-rij-les? ... veiligheidsgordel om, koppeling in, versnellingspook neutraal, starten, koppeling nog steeds ingetrapt, in 1e versnelling,  spiegelen, knipperlicht aan, omkijken, koppeling voorzichtig los, sturen, gas bij geven, weg opsturen, gas los, koppeling in, 2e versnelling, koppeling los, gas bijgeven............ etc. Eenmaal in bezit van het rijbewijs wordt er tijdens de rit nog flink vergaderd of een radiozender opgezocht, zonder over de bovenstaande handelingen na te denken.

En wat kost dat?

De les vergoeding voor een half uur privé les is voor iedereen  gelijk € 25,-. Vanaf de leeftijd van 21 jaar zijn de lessen niet meer vrij van 21% b.t.w. Daarmee is de les vergoeding v.a. 21 jaar € 30,25 per les van 40 min. De lessen worden maandelijks vooraf betaald en het opzegtermijn is een maand.

Noten lezen...

Het notenschrift leer je automatisch tijdens de lessen. Het is niet noodzakelijk maar helpt wel het een en ander inzichtelijk te maken en het communiceert wat makkelijker. We houden het lekker simpel.

Wil je meer weten of een gratis proefles? Bel met 06-27301925 of mail naar info@drumstation.nl

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
Scroll naar boven
Scroll naar top