Drumstation

Gepersonaliseerde drumspullen

Vragen?

Neem direct contact op

GEPERSONALISEERD

Met je eigen tekst en/of logo

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een drummer? Wat denk je van een drumvel met bandlogo of drumstokken met je naam, handtekening en/of logo. Wij regelen dat snel en op maat. Gewoon online. Mail ons je ontwerp, we denken graag met je mee.

Gegraveerde Drumstokken

Dat kan al vanaf één paar omdat we dit in eigen beheer produceren. Dus lekker snel, flexibel en op maat. Het graveren gebeurt d.m.v. laser en het resultaat is min of meer een brandmerk. De tekst of afbeelding wordt er dus letterlijk ingebrand. Je kunt praktisch alles  graveren zoals een naam, tekst of logo. De maximale ruimte die je kunt graveren is 80 mm breed en 8mm hoog. Je kunt kiezen uit verschillende typen drumstokken, lettertypen en een mogelijkheid je eigen ontwerp te gebruiken.  METEEN BESTELLEN

Gepersonaliseerde drumvellen

Wij gaan voor kwaliteit en zekerheid en daarom werken wij nauw samen met vd Zandt Studio's in Eindhoven. Ook hiervoor geldt: mail ons je ontwerp en we denken graag met je mee.

Het ontwerp wordt als één grote sticker van maximale diameter geprint op een soepele folie en samen met een lamineerlaag vakkundig aangebracht op het drumvel. Daardoor merk je nagenoeg niets van m.b.t. het geluid. Het gat voor de microfoon (indien van toepassing) snijden wij er graag voor je in met versteviging aan de binnenzijde. En als je met je bassdrum bij ons langskomt leggen we het vel er gratis voor je op en stemmen het nog even voor je.

No Limits

Je kunt erop krijgen wat je wil; je bandlogo, foto van je schoonmoeder of je favo snack in full colour... Uiteraard kun je in het geval van subtiele wanddecoratie ook kiezen voor een kleiner formaat drumvel.

Bij voorkeur ontvangen we zogenaamde 'vector' bestanden: .ai (Adobe Illustrator) - .pdf - .eps maar een goede kwaliteit .jpg op ware grootte en 300dpi is ook vaak goed bruikbaar. Twijfel je over het bestand of heb je vragen, bel, app, sms 06-27301925 of mail ons hierover. Wij helpen je graag.

En hoe nu verder...?

Stuur eerst ter controle je bestand naar jan@drumstation.nl en vermeld daarbij  de diameter van het drumvel. Als het is goedgekeurd ontvang je van ons per email een voorbeeld en totaalprijs. Pas na akkoord en betaling gaan wij over op productie. De meerprijs voor deze service bedraagt € 85,- (incl. b.t.w.). De prijs van het vel is afhankelijk van het type en diameter ervan. Kijk hiervoor in onze vellen shop.

We houden 1e instantie een levertijd van 2 weken aan. Veelal kunnen we sneller leveren.

Hieronder tref je ter inspiratie wat voorbeelden aan van customized bass drum vellen in de loop der tijd.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
Scroll naar boven
Scroll naar top