Drumstation

BUITENKANSJES

 

Bron: Buitenkansjes

 

 

Slechts éen muisklik verwijderd van…

Nóg meer aanbod van 2e hands drumspullen horen we iedereen denken; Marktplaats, Facebook, etc. staan vol met drumstellen, bekkens en accessoires. De handel hierin is de laatste jaren sterk verschoven. Begrijpelijk gezien de snel veranderende tijd van internet, apps en dergelijke platvormen. Waar men nog niet zo lang geleden naar de specialist ging om je goed te laten voorlichten en met een goed gevoel je drumspullen te kopen heb je tegenwoordig binnen een paar muisklikken en een dag geduld je spullen thuis bezorgd. En als je maar goed doorzoekt tegen de laagste prijs…

Vroeger was alles…

Voor heel veel (aspirant) drummers en percussionisten werkt dit heel prima. Echter blijft voor een grote groep liefhebbers de sfeer en expertise van de speciaalzaken een groot gemis. Dat vernemen wij elke dag. Tot zover doen wij tevens een pleidooi voor onze collega’s die altijd voor hun klanten klaarstaan en kwaliteit bieden.

Ctrl-copy & Ctrl-paste…

 Jij wil je drumstel verkopen maar eigenlijk zijn de vellen aan vervanging toe, staatie er stoffig bij en o ja… het snaarmechaniek deed laatst raar en dat schroefje was dol… Over het stemmen maar niet te spreken. Wij kijken alles na en zorgen ervoor dat de instrumenten in goede conditie komen, klaar voor de volgende episode en mét garantie.
Niet iedereen kan of wil zelf instrumenten verkopen of aankopen en niet iedereen is handig met computers en thuis op verkoop platvormen. Wij menen hierin met ons grote netwerk de juiste bemiddelaar te zijn. Op onze website laten wij zien wat we voor andere drummers verkopen: https://drumstation.nl/occasion/
De gemiddelde verkooptijd is momenteel erg laag (12 dagen tot 1 uur) en we doen er alles aan om dit zo laag te houden.

To the point…

Drumstation wil graag jouw intermediair zijn, jouw drumspullen aanbieden, jou aan goede gebruikte drums en accessoires helpen. Mét garantie, mét vertrouwen, mét veiligheid en mét expertise.
Omdat geen situatie hetzelfde is bieden wij maatwerk. In een eenvoudig overzicht maken we samen duidelijke afspraken. Vooraf weten waar het naar toe kan gaan is wel heel geruststellend. Transparantie en expertise voeren de boventoon. Daarmee moeten wij ook kritisch zijn op de verkoopbaarheid van het aanbod.

Heb jij iets te verkopen of ben je ergens naar op zoek? Neem dan gerust contact met ons op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
Scroll naar boven
Scroll naar top