Drumstation

Over Drumstation

Vragen?

Neem direct contact op

 

Drumstation kent zijn oorsprong in 2004 als drumspeciaalzaak in Eindhoven. Drummers uit de wijde omtrek gingen daar naar toe voor drumspullen, zoals stokken, vellen, bekkens, drumstellen, snaredrums, percussie instrumenten en allerlei accessoires. Drumstation was destijds een fysieke winkel met grote voorraad aan 'drum-moois' en een gespecialiseerde reparatie afdeling. Mede door de snelle opkomst van internet en een langdurige financiële crisistijd (2008-2017) was sluiten van de winkel uiteindelijk eind 2013 onvermijdbaar.

In september 2017 werd het weer hoog tijd om de passie in aangepaste vorm weer op te pakken. Het huidige pand aan de Jericholaan 20 te Eindhoven is weliswaar vele malen kleiner dan de oude vestiging maar biedt voldoende ruimte voor een werkplaats, een lesruimte en een repetitieruimte voor bands en kleine gezelschappen. Met recht een drum-atelier waar je altijd welkom bent als je wel even een afspraak maakt.  Drumstation vrienden waren en zijn nog steeds van alle pluimage en drum-niveau. In het menu 'onze diensten' kun je zien wat wij voor jou kunnen betekenen.

Mijn naam is Jan Schellekens en ik ben geboren en getogen Eindhovenaar. Drummen doe ik al zo lang ik me het leven kan herinneren en dat doe ik op de dag van vandaag nog steeds met plezier en passie.

Het verkopen van nieuwe drumstellen in een showroom heb ik verruild voor onder meer drumlessen en workshops. Tijdens die werkzaamheden heb ik volledig oog voor de leerlingen en cursisten waardoor ik geen juiste aandacht kan geven aan spontaan binnenkomende gasten. Vandaar het verzoek om even een afspraak te maken zodat ik de aandacht op jou kan focussen.

Tot snel...;-)

avatar jan
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
Scroll naar boven
Scroll naar top