Drumstation

Kom winkelen

Vragen?

Neem direct contact op

Onderhoud en reparatie

Wij houden je drumstel graag in topconditie. Dat kan in onze werkplaats en indien mogelijk ook op locatie.

  • stemmen
  • vellen vervangen
  • reparatie aan hardware
  • vervangen van hardware
  • schroefdraad hertappen
  • reinigen en/of poetsen
  • servicebeurt
  • dempen
  • renoveren
  • onderhoudscontracten

Bel, app +31 6 27 301 925 of mail ons: info@drumstation.nl

Drumtech Jan:

Als jong manneke had ik al grote interesse voor sleutelen. Aan mijn fiets en later aan mijn bromfiets, auto en motor. Maar ook  mijn drumstel ontkwam niet aan mijn sleuteldrift. Experimenteren met  verschillende vellen, opstellingen, accessoires, stemming, etc. Aan onderhoud en poetswerk had ik geen hekel, als het maar een drumstel betrof.

Tegenwoordig zijn er legio, drumvellen, accessoires en gadgets te verkrijgen maar dat was niet altijd zo. Van de ene kant voel ik me een bofkont dat wij destijds veel zelf moesten uitvinden. Daardoor heb ik een rugzak vol met 'do's en don'ts en been there, done that's...' En aan de andere kant is het ook wel prachtig om te zien wat er tegenwoordig allemaal verkrijgbaar is.

Het hobbyen aan fietsen, auto's, brommers en motoren heb ik achter me gelaten. Die technieken heb ik niet bijgehouden en ons vervoer wordt dus ook door de vakman onderhouden. Het drum-sleutelen daarentegen is nooit gestopt en daar heb ik uiteindelijk mijn werk van mogen maken en ik hoop dat nog lang te blijven doen.

 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
Scroll naar boven
Scroll naar top