Drumstation

ONLINE WEBWINKEL

Sinds enkele weken is het mogelijk online te checken wat wij (in opdracht van derden) verkopen. Na wat andere manieren te hebben uitgeprobeerd blijkt aanbod via een WEBWINKEL het beste te werken. Verzenden, afhalen op afspraak met of zonder bakkie koffie of thee;-)…. het kan allemaal flexibel.

PRIJS:

We kennen allemaal de bekende webshops en de daarbij horende aanbiedingen en prijzen oorlogen… Ze doen maar en wij doen er niet aan mee. Het is ook niet onze hoofdbron van werkzaamheden. Onze instrumenten en artikelen zijn eerlijk geprijsd en bedenk: ‘er is áltijd wel iemand de goedkoopste’

DEDOEHETZELVERT:

Het drumvel wat wij leveren is niet beter dan van de andere aanbieder dus in die zin kun je gerust voor de goedkoopste gaan. Een paar schroefjes losdraaien, vel vervangen en schroefjes weer aandraaien. Als je dat op de juiste wijze kunt en daarbij fatsoenlijk stemmen dan is er niets aan de hand. Doen zou ik zeggen.

TADAAAA:

Onze meerwaarde is kennis, ervaring en vakmanschap en daar kun jij gebruik van maken. Vooraf kunnen wij een inschatting voor je maken van de onkosten. Bovendien weet je zeker dat je samen met ons de juiste keuze maakt. Heb je bijvoorbeeld bij ons drumvellen besteld en een afspraak gemaakt om ze door ons te laten vervangen, is het voor ons geen probleem om andere drumvellen te gebruiken als uit ons gesprek blijkt dat je toch liever die andere vellen zou willen.

Een occasion drumstel is bij ons geheel nagezien en in orde gemaakt. Je kunt ook komen proberen. Het enige wat we vragen is een afspraak daarvoor te maken.

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
Scroll naar boven
Scroll naar top