Gepersonaliseerde drumvellen

Vragen?

Neem direct contact op

Jij zorgt voor een bruikbaar bestand en wij regelen de rest...

We werken in korte lijnen met Studio van der Zandt in Eindhoven wat staat voor kwaliteit en zekerheid. Je kunt erop krijgen wat je wil; je bandlogo, foto van je schoonmoeder of je favo snack in full colour. Uiteraard kun je in het geval van subtiele wanddecoratie ook kiezen voor een kleiner formaat drumvel.

Bij voorkeur ontvangen we zogenaamde 'vector' bestanden: .ai (Adobe Illustrator) - .pdf - .eps maar een goede kwaliteit .jpg op ware grootte en 300dpi is ook vaak goed bruikbaar. Twijfel je over het bestand of heb je vragen, bel, app, sms 06-27301925 of mail ons hierover. Wij helpen je graag.

En hoe nu verder...?

Stuur eerst ter controle je bestand naar jan@drumstation.nl en vermeld daarbij  de diameter van het drumvel. Als het is goedgekeurd ontvang je van ons per email een voorbeeld en totaalprijs. Pas na akkoord en betaling gaan wij over op productie. Afhankelijk van de drukte is de levertijd 1-3 werkdagen.

De meerprijs voor deze service bedraagt € 75,- (incl. b.t.w.). De prijs van het vel is afhankelijk van het type en diameter ervan. Kijk hiervoor in onze webstore.

De afbeelding wordt als een grote sticker van maximale diameter geprint op een soepele folie en samen met een lamineerlaag vakkundig aangebracht op het drumvel. Daardoor wordt het vel iets dikker maar daar merk je nagenoeg niets van m.b.t. het geluid. Het gat voor de microfoon (indien van toepassing) snijden wij er graag voor je in met versteviging aan de binnenzijde. En als je met je bassdrum bij ons langskomt leggen we het vel er gratis voor je op en stemmen we het weer netjes.

Hieronder tref je ter inspiratie wat voorbeelden aan van customized bass drum vellen in de loop der tijd.